Kampeer Artikelen

Voor kampeer artikelen en campingartikelen is een bezoek aan Bax Totaalrecreatie zeker de moeite waard. Bax Totaalrecreatie is zoals de naam het al zegt een totaal aanbieder op het gebied van kampeer- en outdoor artikelen.

Kampeer artikelen koop je bij Bax Totaalrecreatie

Zo is er o.a. een ruime keuze in: kampeer meubelen, slaapzakken, self-inflated matten, koelboxen, barbecues, outdoor kleding en schoenen, gaskomforen, koffiezetters en waterkokers enz.

In onze showroom vind je meer dan 20.000 vierkante meter kampeer en buitenleven. In de hal met kampeer artikelen vind je een ruim aanbod aan kampeer stoelen, camping tafels, gasbranders en daadwerkelijk alles wat je maar kunt verzinnen op kampeergebied!

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een koelbox, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van de standaard ‘ouderwetse’ koelboxen met koelelementen, tot de luxe varianten zoals de compressor koelbox.

Naast alle benodigdheden voor de camping, zoals haringen, scheerlijnen, tenttapijt, onderzeilen etc, vind je in onze kampeer artikelen hal ook camping servies, camping verlichting camping keuken apparatuur zoals waterkokers en magnetrons.

Ook op het gebied van slapen op de camping vind je in onze kampeer artikelen hal een ruim aanbod. Zo is er een complete wand met luchtbedden en slaapmatten. Ook aan slaapzakken is er geen gebrek. Alle slaapzakken in ons assortiment zijn uitgehangen in onze showroom. U kunt direct voelen en kijken wat u koopt.

Mocht u meer informatie willen wat betreft slaapzakken, slaapmatten en luchtbedden, dan is onze website www.slaapzakken.nl een aanrader om eens door te lezen.

 • DESKUNDIG ADVIES

  Door jarenlange kampeer ervaring
 • GROOT ASSORTIMENT

  Zowel online als in de showroom
 • BACO, FALCO & UNICO

  Nederlandse kwaliteit producten
 • DE LAAGSTE PRIJS

  Bezoek onze webshop