Big Green Egg

Bax Totaalrecreatie is de specialist onder de barbecue aanbieders en is premium dealer van het merk Big Green Egg. In onze showroom hebben wij meerdere modellen staan en onze verkopers nemen graag met u het assortiment door. Heeft u vragen over deze opvallende groene barbecues, dan kunt u bij hen terecht!

Het Big Green Egg barbecue assortiment

De Big Green Egg Mini, is de kleinste uit de reeks en wordt vaak gebruikt binnen onder de afzuigkap, maar ook in de horeca keukens kom je de Mini met regelmaat tegen.

Met de Minimax hebben we gelijk het laatste nieuwe model van Big Green Egg te pakken. Een model dat wat maatvoering zit tussen de Mini en het model Small. Op verzoek van horeca en hobbykoks is dit model in de markt gezet. Het grill rooster is een slagje groter dan bij de Mini, in tegenstelling tot de Small is er voor dit model geen onderstel leverbaar.

De Big Green Egg Small is de kleinste uit de serie met een verrijdbaar onderstel, het voordeel van dit onderstel is dat de barbecue makkelijk en eenvoudig te verplaatsen is.

Met het model Medium hebben we direct een absolute topper te pakken uit het Big Green Egg assortiment, wat formaat betreft sluit deze bbq perfect aan bij een doorsnee gezin. In tegenstelling tot de Small heeft de Medium de mogelijkheid om bij het onderstel zijtafels te bestellen.

Het meest populaire model van Big Green Egg is de Large, in eerste optiek denkt men vaak wat is hij groot maar onder de gebruikers wordt de Large ervaren als de ideale maat. De Lage is te koop in meerdere uitvoeringen, kaal, met onderstel, met onderstel en zijtafels en als tafelmodel (ingebouwd in een verrijdbare tafel).

Voor de horeca en de consument die graag nog een maatje groter hebben heeft Big Green Egg de overtreffende trap XL en XXL. Bijzonder grote uitvoeringen van de Big Green Egg zodat je nooit ruimte te kort komt voor het bereiden van de heerlijkste gerechten!