Evenementen Bax Totaalrecreatie

De voortenten en kampeertenten van Bax Totaalrecreatie zijn regelmatig te vinden op kampeerbeurzen in binnen- en buitenland.

Agenda

 

  • Oktober – Kampeer en Caravan Jaarbeurs – Utrecht
  • November – Kampeer Belevenis Noord-Brabant – Bergeijk
  • Januari – Caravana – Leeuwarden
  • Februari – Reise + Camping – Essen (Duitsland)
  • September – Caravan Salon – Düsseldorf (Duitsland)

 

 

Oktober – Kampeer en Caravan Jaarbeurs – Utrecht

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is één van de grootste beurzen op het gebied van kamperen in Nederland. Jaarlijks trekt dit evenement duizenden bezoekers die zich laten informeren over de nieuwste snufjes op het gebied van kamperen, campers, caravans, voortenten en luifels. Er zijn ook een groot aantal campings aanwezig en er is genoeg te zien en te beleven.
Dit is voor UNICO één van de belangrijkste beurzen van het jaar. Wij staan hier met een groot deel van de Unico voortenten en luifels. Deze beurs vindt plaats in het najaar.

 

November – Kampeer Belevenis Noord-Brabant – Bergeijk

Het eerste weekend van november staat bij Bax Totaalrecreatie in Bergeijk weer in het teken van Kampeer Belevenis Noord-Brabant. Voorgaande edities trok dit evenement telkens meer dan 10.000 bezoekers en ook dit jaar is de grootste kampeerbeurs van Zuid-Nederland weer dé plek waar kampeerliefhebbers kennis kunnen maken met de nieuwste trends op kampeergebied. Caravans, campers, voortenten en kampeertenten, campings en recreatie, je vindt er alles voor een goede start van het nieuwe kampeerseizoen. En bovendien, toegang en parkeren zijn gratis!

 

Januari – Caravana – Leeuwarden

In januari beleeft u de ultieme kampeersfeer in het WTC Expo in Leeuwarden. Caravana pakt uit met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Ontdek de wereld met Caravana!

 

Februari – Reise + Camping – Essen (Duitsland)

Bekijk de nieuwste collectie caravans, campers en accessoires op deze grote kampeerbeurs in Essen.

 

September – Caravan Salon – Düsseldorf (Duitsland)

De Caravansalon is één van de grootste kampeerbeurzen van Duitsland. Dit evenement vindt ieder jaar plaats en is een waar walhalla voor de kampeerder! Mensen die in de markt zijn voor een nieuwe caravan of camper kunnen niet om dit evenement heen, en bij een mooie nieuwe caravan hoort natuurlijk een prachtige nieuwe voortent! Vandaar dat hier een groot deel van de Unico collectie wordt gepresenteerd.