Unico Bologna

De Bologna voortent van het merk Unico onderscheidt zich ten opzichte van klassieke voortenten. Wat direct opvalt is de boogconstructie. De Bologna zet je op met één aluminium boogstok waar van de stokdelen met een elastiekkoord met elkaar zijn verbonden. Afhankelijk van de omloopmaat wordt deze voortent geleverd met drie of vijf dakliggers. Deze dakliggers worden door middel van Quick Lock blokjes gefixeerd. De Quick Lock blokjes zorgen er voor dat schroeven in de wand van de caravan tot het verleden behoort, je bevestigt ze namelijk aan de pees van de voortent. Vervolgens druk je ze tegen de wand van de caravan. Zo beschadig je de caravan niet!

Unico Bologna – Opzetgemak gegarandeerd

De Bologna voortent van Unico blinkt uit in opzetgemak. Het frame van de voortent bestaat namelijk slechts uit één boogstok en drie of vijf dakliggers, afhankelijk van de omloopmaat. Dankzij de tunnelsleuven met ritssluiting is het een fluitje van een cent de boogstok onder het dak te plaatsen. Vervolgens hoef je enkel de dakliggers nog te plaatsen en je kunt beginnen met het afspannen van de Bologna voortent! Afspannen van de Bologna doe je trouwens met duurzame sjorbanden en niet met elastieken, wat zorgt voor een strak geheel.

De Bologna voortenten zijn standaard voorzien van blinderingskleppen aan de binnenzijde. Wil je echter graag sfeer creëren door gordijnen te plaatsen, dan kun je er voor kiezen optionele deco gordijnen op te hangen.

De Bolgona is leverbaar in een diepte van 280 cm. Wil je meer ruimte creëren in de Bologna voortent, dan kun je er voor kiezen een optionele dakluifel aan te schaffen. Deze luifel heeft een diepte van ca. 220 cm.

Deze voortent van Unico is leverbaar in drie moderne kleurstellingen, namelijk blauw/grijs, antraciet/grijs of champagne/zwart. Ben je op zoek naar een voortent met meer uitbreidingsmogelijkheden dan de Bologna, dan kun je binnen het assortiment van Unico kijken naar de Genua voortent of de Milaan voortent.