Isabella Ambassador voortent

 

De Isabella Ambassador is de meest bekende voortent van het merk Isabella. De Ambassador is een 250 cm. diepe voortent. Standaard wordt de Isabella Ambassador geleverd met een stalen frame, tegen meerprijs is een glasfiber frame leverbaar. Optioneel is deze voortent uit te breiden met een uitbouw. De uitbouw is altijd aan de disselzijde georiënteerd. Indien u de uitbouw wilt gebruiken als slaapplek voor de kinderen is er ook een binnentent leverbaar. Deze twee persoons slaapcabine is insectenvrij afsluitbaar. Voor de Isabella Ambassador voortent is er ook een voortentluifel leverbaar genaamd de Eclipse. Deze luifel wordt standaard geleverd met een CarbonX frame. Optioneel zijn zijwanden, deze zijwanden zijn zowel aan de linker als rechter zijde te gebruiken. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen twee zijluifels te kopen zodat u perfect uit de wind kunt zitten!

Isabella Ambassador – Afwerking en pasvorm gegarandeerd

 

Op het gebied van caravan voortenten is Isabella de absolute top onder de klassieke voortenten. De Isabella Ambassador voortenten blinken uit in pasvorm en afwerking ten opzichte van diverse concurrerende merken. De collectie van het merk bestaat voor een groot deel uit voortenten met een diepte van 250 cm. zoals de Ambassador. De trend van de laatste jaren zijn voortenten met een diepte van 300 cm. Ook hiervoor kun je bij Isabella terecht, bijvoorbeeld bij de Commodore voortenten.

De Ambassador van Isabella is een klassieke voortenten met een stalen frame. Klassiek betekent in dit geval dat de vormgeving traditioneel is met veel rechte wanden en lijnen. Kenmerkend voor de Isabella voortenten is de ronde patrijspoort in de deur van de voortent. Een kenmerk wat direct opvalt op de camping en waar je deze kwaliteitsvoortenten direct aan herkent.
Ben je op zoek naar een voortent met minder rechte lijnen en met een design uitstraling? Dan is de Unico Genua wellicht een optie; eenvoudig opzetbaar en met een perfecte afwatering!

Voor een groot aanbod Isabella voortenten waaronder de Ambassador, verwijzen we u graag naar de webshop waar u de voortenten en luifels tegen de laatste prijs aan kunt schaffen.