Deeltent

De deeltent is erg populair onder de kampeerders die in het voor- of najaar een droge entree willen hebben voor de caravan. Maar ook bij caravan kampeerders die een grote caravan hebben en geen voortent of luifel wensen over de volledige breedte van de caravan. Er zijn diverse merken met deeltenten, echter in opzetgemak stabiliteit, duurzaamheid zijn er legio aan verschillen. Wat zijn de mogelijkheden als u op zoek bent naar een deeltent?

Op zoek naar een deeltent?

Het merk Unico heeft met de deeltent 500 en 350 twee absolute toppers in huis. Deze deeltenten staan beide garant voor opzetgemak, kwaliteit en doordachte details. Het frame van de Unico deeltent bestaat uit een aluminium boogstok waarvan de stokdelen zijn door middel van een elastiekoord met elkaar zijn verbonden. Het dak van de deeltent is gemaakt van Ten Cate Residential tentdoek, de zijwanden zijn gemaakt van Ten Cate All Season. Zowel de zijwanden als voorwand zijn uitritsbaar. Indien u de voorwand uitritst heeft u geen staande stok in het midden staan en ontstaat er een volwaardige luifel. Ventileren is tot in detail geregeld, zo heeft de tent maar liefst vier afsluitbare ventilatie panelen. De slikranden van deze tent zijn afneembaar wat het schoonmaken een stuk eenvoudiger maakt. Het afspannen gebeurt niet met elastieken maar met duurzame sjorbanden. Een Unico Deeltent behoort tot de absolute top op het gebied van deeltenten!

Het merk Doréma en StarCamp hebben het meest uitgebreide assortiment als u op zoek bent naar een deeltent. De keuze is er uit polyester tentdoek of uit Ten Cate All Season doek. Als constructie is er keuze uit, glasfiber, staal en oppombare tenten. Populaire deeltenten uit de collectie zijn onder andere de Fun Plus en de Futura, maar ook de Magnum en de Oslo zijn al jaren lang vaste waarde binnen het assortiment deeltenten.

Het merk Isabella heeft met de Magnum een zeer mooi afgewerkte deeltent, echter heeft deze deeltent ook een stevig prijsje. Je krijgt er wel een perfecte afwerking en degelijkheid voor terug! Een investering in de toekomst!

Ook bij het merk Brand kun je terecht voor een deeltent. Absoluut topmodel is de Brand Forum deeltent. Deze deeltent beslaat bijna de volledige breedte van de caravan. Ben je op zoek naar een kleinere deeltent, dan kun je kijken naar de Vigo, Avanti, Xpress of Limara deeltenten.

Liever deeltenten vergelijken in de showroom? Dan is een bezoek aan Bax Totaalrecreatie de moeite zeker waard!