Coleman Tenten

Het merk Coleman is totaal aanbieder op het gebied van kampeerartikelen het assortiment bestaat uit: tenten, slaapmatjes, luchtbedden, slaapzakken, verlichting, campingmeubelen, koelboxen, kooktoestellen, event shelters en meer. Op het gebied van tenten heeft Coleman een breed en gevarieerd aanbod in de lagere prijsklassen. Het assortiment Coleman tenten bestaat uit gezinstunneltenten, bijzettenten en trekkerstenten.

De tenten series van Coleman

De Vespucci serie van Coleman tenten is de opvolger van de Lakeside serie. Deze polyester tenten hebben een waterkolom van 3000 mm. De constructie van deze tent is een combinatie van stalen stokken en glasfiber het grondzeil is gemaakt van PE.

Nieuw voor 2015 is de Cook serie, deze serie is de opvolger van de Coastline serie, de meest bekende en verkochte serie van Coleman. De Cook serie heeft glasfiber boogstokken en de buitentent is gemaakt van polyester 3000 mm. Het grondzeil is evenals bij de Coastline ook bij de Cook uitgevoerd in polyester.

De Bering serie is een geheel vernieuwde lijn en is in het Coleman tenten programma de opvolger van de Ridgeline. De tenten hebben een PE grondzeil, de buitentent is gemaakt van het snel drogende polyester wat de tent uitermate geschikt maakt voor trekkend kamperen. De boogstokken zijn van glasfiber.

De Raleigh is ook een nieuwe naam in het assortiment van Coleman tenten en mag gezien worden als de opvolger van het model Waterfall. Het model Waterfall heeft jaren in het assortiment gezeten. Met de Raleigh is er een fris ogende tent gemaakt in sportieve kleurstellingen. De Raleigh wordt evenals zijn voorganger gemaakt van polyester 3000 mm., heeft glasfiber boogstokken en een PE grondzeil.

Coleman Event Shelter

Naast de tenten van Coleman is de Event Shelter ook een topper binnen het assortiment van het merk. Deze design party tenten zijn een ideale oplossing als je snel extra overdekking wilt creeeren, bijvoorbeeld op de camping of in de achtertuin! De Event Shelter is leverbaar in twee maten, L en XL.

In onze showroom in Bergeijk hebben wij permanent een gevarieerd aanbod staan van Coleman tenten.