Bardani Tenten

Het merk Bardani is een totaal aanbieder op het gebied van gezinskamperen. Het assortment bestaat uit Bardani gezinstenten, Bardani bijzettenten en kampeerartikelen. Het tenten assortiment bestaat uit onder andere de prestige lijn. Deze top serie van Bardani tenten is gemaakt van 220 grams ripstop katoen. De Dream Lodge 460 en 400 zijn beide gezinstunneltenten met boogstokken aan de binnenzijde van de tent. De boogstokken zijn in hoogte verstelbaar zodat de tent op een ongelijk terrein mooi strak neer gezet kan worden. Het assortiment bijzettenten uit de Prestige lijn bestaat uit twee bijzettenten. De Cortina 180, geschikt voor twee tot drie personen en een ruime drie persoons tent genaamd Cortina 210.

Veel keus bij Bardani

Geheel vernieuwd is de Excellent Line. Deze serie bestaat uit een drietal Bardani tenten, ook deze tenten zijn gemaakt van 220 grams katoen. De boogstokken van deze tenten dienen door de tunnelsleuven geschoven te worden, en zijn niet in hoogte verstelbaar. Ook is in deze serie een bijpassend windscherm leverbaar.

In de Classic Line heeft Bardani tenten een viertal bijzettenten, deze tenten hebben glasfiber boogstokken een PE grondzeil en de buitentent is gemaakt van een mengvezel 65% polyester en 35% katoen.

Nieuw zijn de oppompbare tenten van Bardani, de zogenaamde Air Line serie. Deze gezinstenten vallen op door het ontbreken van een traditioneel tent frame, maar worden opgezet door middel van lucht. De Air Line bestaat uit twee modellen.

Op het gebied van campingartikelen heeft Bardani een assortiment dat bestaat uit campingmeubelen, slaapmatjes, slaapzakken, campingkasten enz. Maar ook voor reistassen heeft Bardani een gevarieerd aanbod. En voor de seizoen kampeerder heeft Bardani tenten ook de keuze uit een drietal schuurtenten; handig voor het opbergen van bijvoorbeeld de fiets of bagage!