Falco Tenten

Falco tenten zijn het huismerk van Bax Totaalrecreatie in Bergeijk, in onze showroom staat nagenoeg het gehele assortiment permanent opgesteld.

Specifieke kenmerken van Falco tenten zijn:

  • De buitentent is gemaakt van Ten Cate Residential tentdoek. Dit kindvriendelijke tentdoek heeft de eigenschap dat er geen lekkage ontstaat als u het tentdoek aanraakt tijdens regen.
  • De binnententen zijn gemaakt van katoen.
  • Het afritsbare kuipgrondzeil is gemaakt van Bisonyl. Dit stevige grondzeil heeft een polyester inlage en is geplastificeerd. Deze duurzame grondzeil kwaliteit is te vergelijken met de huif van een vrachtwagen. Dit materiaal is duurzaam en goed bestand tegen weersinvloeden.

Tenten assortiment van Falco

De meest bekende serie binnen het assortiment van Falco zijn de Havik tenten. De Havik serie bestaat uit een drietal modellen, namelijk de Havik 4600, Havik 4000 en Havik 3200. De grootste is de Havik 4600, een 6 persoons gezinstunneltent. De Havik 4000 is een vier tot vijf persoons tent, die meerdere malen is uitgeroepen tot testwinnaar in ANWB vergelijkingstests. Ben je op zoek naar een compacte Havik tent van Falco, dan is de Havik 3200 een prachttent. Geschikt voor twee tot vier personen. Standaard worden de Havik tenten van Falco geleverd met een afritsbare dakluifel.

Als instap tent heeft Falco met de Buizerd 3000 en 3500 twee duurzame tenten in assortiment. Optioneel deze tenten serie uit te breiden met een aanritsbare dakluifel. Tevens zijn er zijluifels leverbaar.

Met de Zeearend 6 heb je een strakke en compact ogende gezinstunneltent met drie gescheiden slaapcabines. De tent is tevens uit te breiden met een aanritsbare zijluifel, deze luifel is zowel links als rechts te gebruiken.

Met de Falco Steenarend 5000 en 5800 heeft Falco tenten twee in breedte georiƫnteerde tenten. De slaapcabines zijn links en rechts geplaatst, ook wel vis-a-vis modellen genoemd. Het voordeel van deze tenten is dat u meer ruimte voor uw tent aan de voorzijde overhoud.