Campinglife

De producten van Bax Totaalrecreatie, fabrikant van Unico voortenten, Baco en Falco Kampeertenten zijn al meerdere malen te zien geweest bij het RTL programma Campinglife. Zo werd de Unico Verona luifel door Sander onder de loep genomen in het programma Campinglife. In onze showroom werd de Unico Verona aan een caravan gezet en nam Sander deze combi luifel nog eens uitgebreid door met de kijkers. Het opzetten van de Unico Verona luifel kwam tot in detail in beeld bij Campinglife. De producten van Bax Totaalrecreatie, uitvinder van de ronde voortenten en luifels kreeg in één keer landelijke naamsbekendheid.

Campinglife behandelt de tenten van Bax Totaalrecreatie

Het merk Unico groeide gestaag en dat was mede te danken aan het programma Campinglife, vervolgens kwam ook de Unico Genua in het programma aan de orde. Voor kamperend Nederland ging er een wereld open! Geen gordijnen meer in een tent maar stoffen kleppen aan de binnenzijde. Deze blinderingen zitten aan de binnenzijde en worden gesloten door middel van ritssluitingen. Dit zorgt voor een strak en verzorgde uitstraling. Maar ook het unieke ventilatie systeem dat Unico voortenten introduceerde kwam goed in beeld in het programma Campinglife. Na de uitzending kwam er een ware run op de ronde boogstok voortenten van het merk Unico.

Na de uitzendingen met de Unico voortenten en luifels kwamen ook de kampeertenten van Baco en Falco op de nationale TV. Onder de rubriek duurzame kampeertenten legde Sander in het programma Campinglife de voordelen uit van het kindvriendelijke tentdoek, waar de Falco tenten van gemaakt zijn; geen lekkage als u tegen het tentdoek komt tijdens regen.

Ook de Baco tenten kwamen in beeld. Deze tenten zijn wat constructie gelijk aan de Falco tenten, echter worden de Baco tenten gemaakt van een combinatie van materialen. Sander benadrukte in de uitzending van Campinglife dat er bij de Baco tenten geen scheerlijnen nodig zijn om deze stabiel en stormvast neer te zetten.