Tuinmeubelen

Bax Totaalrecreatie in Bergeijk is de specialist in tuinmeubelen en behoort tot een van de grotere speciaalzaken van Nederland! U treft bij Bax een enorm assortiment en verscheidenheid aan buitenleven. Kopen vanaf een catalogus hoeft niet, want Bax Totaalrecreatie heeft het staan!

Tuinmeubelen koop je bij Bax Totaalrecreatie

Zo vindt u bij ons: Lounge sets, verstelbare stoelen, natuurstenen tafels, tuintafels, tuinstoelen, parasols en tuinpaviljoens. Door volume inkoop kunnen wij een zeer concurrerende prijs van onze tuinmeubelen garanderen.

In onze ruim showroom speciaal voor de tuinmeubelen, vind je een grote variatie aan tuinstoelen, tuintafels, banken, ligbedden etc. Van teak houten meubelen tot vlechtwerk, je vind het allemaal in de showroom van Bax Totaalrecreatie.

U kunt er voor kiezen om de tuinmeubelen te bestellen in onze webshop waar geldt dat een bestelling vanaf €99,- gratis wordt bezorgd. Wilt u liever eerst kijken of de tuinset die u voor ogen hebt wel is wat u zoekt, dan nodigen we u graag uit om een langs te komen in Bergeijk. U krijgt van onze medewerkers kundig advies zodat u een bewuste en weloverwogen keuze kunt maken.

Voor de laagste prijs en het beste advies gaat u voor tuinmeubelen naar Bax Totaalrecreatie.